Sunday, September 16, 2012

Together.Forever

Assalamualaikum

lama tak update sejak bermenjak ni banyak perkara kena selesai . memandang dah nak akhir tahun . kena handle tusyen pelajaran ahh letihnya

 kadang kadang rasa nak lari dari dunia hilang di alam lain . jumpa kawan baru .  buka cerita baru . rasa macam nak dilahirkan semula . tak kuat nak jadi diri sendiri dan tak senang nak hadapi masalah .

 aku harap masa cepat berjalan hanya satu tahun je lagi . come on . wake up . forget about the past . keep smile and fuck people fuck life  AHHAAH. everything gonna be alright

update hari ni saja nak menceritakan percutian paling murah di dunia hanya Rm 35 . dapat memakan angin di tasik kenyir dan mandi manda di air terjun .. sangat lah peacefullll .. saya recomend kepada mereka yang mempunyai masalah otak boleh lah ke tasik kenyir untuk berubat memang terbaik and no regret


3 gambar atas ni guna camera galaxy tab lorna . dan yang bawah bawah ni aku guna olympus mju filem punya  .. very very tip top kalau nak amik pemandangan sebab dapat lightning yang penuh . jadi kalau nak pergi tasik kenyir pastikan pakai sunblock , babycream atau foundation dan juga lipbalm anak anak sebab dduk dalam bot dan hari sangat pannasss dan jangan pakai contact lens tapi aku degil aku pakai jugak . memang kering kontang contact lens bila balik rumah tu . -.-'






 my baby miya and elly was so happpy~ hahaha . masa ni memang happy pastu bot ni rosak tengah tasik . memang naik gila takut tenggelam dan kena makan buaya . haha orang bodoh je fikir tasik ada buaya . haha


nampak la bahagia tu , sebab ni first time dapat bercuti sama sama . memang sakan atas bot sambil nyanyi lagu negaruku dan lagu sekolah . nampak la takde kerja =='.masa duduk atas bot disarakan lah ye bawa makanan 10 guni memang sangat lapar memandangkan kita makan angin jadi kenyang dengan angin . aku pulak terlupa nak bawa turun makan dari bas . memang kebulur lah atas bot tambah tambah lagi masa balik .

 muka 4 orang pelik serangkai amik feel bajet hensem dan feel titanic tambah tambah lorna .

 bila dan sampai kat jeti memang makan masa selama 3 jam tak silap pastu kena daki bukit pulak sebab nak sampai kat air terjun . memang menyiihatkan badan dan meletihkan badan . tapi bila ramai ramai tak rasa letih bahagia adalah bila jumpa air terjun . memang terkinja kinja sebab dah lama tak terjun di air terjun haha .
masa ni amik feel ala ala gadis melayu terakhir lah sangatzz verangan di atas jambatan gantung . memang menyegarkan air terjun pulak menyejukan memang kauwww kauww mandi haha .
ni masa dah siap mandi air terjun .. nampakkan saya kebasahan dan kesujukkan di tahap mooksya . dengan baju cardigan tudung jeans semua basah dan kasut juga . pastu balik ke jeti dan terus ke kb dan makan malam di restoran seafood so sedap . saya bahagia sangat sangat bahagia bersama lorna,elly,yati,shasha,farah,ketam,wawa,alang dan dumi . sangat perfect . haha. one fine day Pulau Perhentiaan pulaaaa . aaahh :D

ok banyak benda nak cerita sebenarnya tapi dengan cuaca yang sejuk dan hujan ini kemalasan tahap candi borrobodur menimpa diri ini . haha ok lah babai :)

2 comments:

  1. wow!! nice entry..
    anyway slm pknln dri sy...:)
    http://ninieykamarudin.blogspot.com/

    ReplyDelete